Ulefos Brug

Beslag

En sertifisert dør skal kun utstyres med det beslag som er spesifisert i lisensen. Ulefos Brug A.S har testet en rekke alternative beslag, og kan derfor levere et stort antall forkjellige løsninger. Listen over godkjent beslag blir oppdatert løpende. Så ta kontakt hvis det er noe beslag det er spørsmål om vi har godkjent. 

Eksempler på beslag som kan leveres på sertifiserte Drage branndører.


Dørlukkere:
En rekke modeller fra Dorma, Geze, Yale, Ryobi, Abloy, MAB, ESB og Axim.

Hovedlås:
Generelt kan alle TrioVing 51-serie og ASSA modullås med falle, falle-reile,to,falle og falle-hakereile brukes som hovedlåskasse.


Tilleggslås:
En rekke varianter av hake-reile og reile låskasser av fabrikat: ASSA, TrioVing, FAS, Boda og Låsbolaget kan brukes som tilleggslås. Tilleggslåsen kan plasseres over.

Elektriske sluttstykker:
Ulefos Brug kan levere elektriske sluttstykker fra Steab, Solid, Robust og TrioVing i sertifisert utførelse. Det kan generelt monteres microbrytere i låskasser og sluttstykker.

Vrider skilt:
Det er tillatt å bruke alle vridere av stål og messing med stålpinne tilpasset 8 x 8 mm hull. Alle vrider-/sylinderskilt av messing eller stål som dekker over utstansingene i dørbladet kan brukes.


Panikkbeslag:
Panikkbeslag fra JPM, Vachette, Dorma, Stellwerk og Hafslund Kan leveres. Alle utførelser kan leveres med eller uten utvendig betjening


Dette er kun et lite utvalg av beslag vi har godkjent.  For mer informasjon, last ned vår brosjyre i pdf-format eller ta kontakt med oss.

35 94 94 50
Ta kontakt med oss om disse produktene!

Er det noe du lurer på vedrørende disse produktene? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!

Takk for din melding! Du hører fra oss snart!
Vi klarte ikke å sende din melding. Sjekk om alle felt er fylt ut, og vennligst send på nytt!